OUR EVENTS – DANCE WORKSHOPS AND MORE


BALI 2017

AFRO-LATIN DANCE HOLIDAYS

July 3-12, 2017

Have you ever thought about dancing and relaxing on a tropical island?

Do you want to improve your steps and learn new moves while being on holiday?

Come to Bali!

Join us for an unforgettable vacation of Salsa, Bachata and Kizomba in paradise. 10 days of workshops, social dancing and cultural experiences in a stunning retreat setting in the midst of rice fields.

CLICK HERE FOR MORE INFO!

 

Also available only for the workshops, please find all the details and pricing here on the Facebook event, CLICK HERE

 

 


KWENDA LIMA

KIZOMBA workshops

October 13-16, 2017

Celebrate life through dance, music and play.

Come to Bali – island of Gods.

Further details on the Facebook page HERE

TO REGISTER WITH UBUD STUDIO, PLEASE  CLICK HERE AND FILL UP THE FORM.

Ubud Studio is an affiliate partner to this event


BALI BOOT-CAMP

AFRO-LATIN DANCE EXPERIENCE

June 23-26, 2017

Do you want to improve and learn new moves for a weekend?

How about a dance boot-camp in the Island of Gods?!

Come to Bali! Dance with us!

Join us for an unforgettable long week-end of Salsa, Bachata and Kizomba in paradise. 4 days of workshops and social dancing on the Island of Gods.

CLICK HERE FOR MORE INFO!


URBAN KIZOMBA WORKSHOP

June 6, 2017

6.00-8.00pm

2 hours Urban Kiz workshop with Ela & Mike

Rp. 350.000 per person

-Rp.50.000 for Ubud Salsa Member Card holders

Contact us now HERE


WEST COAST SWING

Friday, March 24, 2017

4.00-6.00pm

Rp. 150.000 per person

More info HERE

Contact us now HERE


BACHATA – STYLING AND ATTITUDE

Tursday, March 16, 2017

4.30-6.30pm

2 hours with Agung and Nia to improve your style, posture and attitude

Rp. 200.000 or use 2stamps on your 10 class card

Contact us now HERE


SALSA – STYLING AND ATTITUDE

Tuesday, February 21, 2017

4.00-6.00 pm

2 hours with Nia and Agung, improve your style and posture

Rp. 200.000 or use 2 stamps on your 10 class card

Contact us now HERE


luis-andreaSENSUAL BACHATA WORKSHOP

Tuesday, December 13, 2016

7.00 – 9.00 pm

2 hours with Luis and Andrea + Dance Party after 9 pm

Rp. 400.000 until December 12 – more info HERE

Register now by filling up the form HERE


KIZOMBA WORKSHOPkristofer

Tuesday, October 4, 2016

7.30 – 9.30 pm

2 hours with Kristofer Mencák + Kizomba Party

Rp. 300.000 until the 3rd of Oct – more info HERE

Register now by filling up the form, click HERE


Wulan Oriental Belly Dance Drum Solo Workshop Ubud Studio

ORIENTAL BELLY DANCE WORKSHOP

Tuesday, September 20, 2016

8.00 – 10.00 pm

2 hours of Drum Solo with Wulan from Indonesia/Germany

Rp. 250.000 before the 20th – more info HERE

Register now by filling up the form, click HERE


KIZOMBA WORKSHOPGordon Kizz Kizomba Workshop Ubud Studio

Saturday, July 23, 2016

5.00 – 7.00 pm

2 hours with Gordon Kizz from France + Kizomba Party

Rp. 300.000 before the 23rd – more info HERE

Register by filling the form, click HERE


Ola and Agung Bachata events and workshopsBACHATA MEN & LADIES STYLING

Saturday, July 9, 2016

4.00 – 6.00 pm

2 hours workshop with Ola and Agung + 1h social dancing

200.000 before the 9th – more info HERE

Register by filling in the form, click HERE


Freddy and Andressa events and workshops

BRAZILIAN ZOUK

Thursday, April 28, 2016

6.30 – 8.30 pm

2 hours workshop with Freddy and Andressa

300.000Rp – more info HERE

Register by filling in the contact form, click HERE


Yoga and Dancing Charity events and workshopsYOGA & DANCING CHARITY EVENT

Sunday, April 10, 2016

10.00 am – 10.00 pm

All day long activities to support a worthy cause

Donation-based only

Check the details by clicking HERE


Arthur and Layssa events and workshopsBRAZILIAN ZOUK

Monday, December 21, 2015

5.00 – 8.30 pm

2 hours workshop with Arthur and Layssa

early bird price 350.000Rp

Check the details by clicking HERE




Follow us on Facebookschliessen
oeffnen